• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • RESMİ REKLAMLAR
  • Malatya Haber
  • Spor
  • Güncel
  • Asayiş
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Türkiye
  • Eleman İlanı
  • Dünya Malatya Biyografiler Motaş Hareket Saatleri Malatya Vefat Malatya sondakika haberleri Dini Bilgiler Sağlık Teknoloji Kültür Sanat
  • Ara
SON DAKİKA:
10:13
Malatya'da otomobil devrildi: 4 yaralı
07:54
Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Çınar; "Türkiye'ye çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz"
Siyaset
Yayınlanma: 22 Mayıs 2023 - 15:05

Çınar; "Türkiye'ye çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz"

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı mensuplarının katılımıyla Çukurdere Mahallesinde gerçekleşen toplantı büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu.

Siyaset
22 Mayıs 2023 - 15:05
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çınar;

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği mahalle toplantısında ilk olarak söz alan Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hâyırlara vesile olmasını temenni ederken, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ile AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ise, gördükleri ilgi ve sevginin 28 Mayıs Pazar günkü seçimlerde sandıklara güçlü bir şekilde yansıyacağına yürekten inandıklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçeceklerini söylediler.

Toplantının miting havasında geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ise, “Çukurdere kararını vermiş, hepinize sonsuz teşekkürler, AK Partiye ve Cumhurbaşkanımıza gösterdiğiniz bu samimi ve içten destekler bizleri gururlandırıyor. Salı günü liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimizde en güzel şekilde misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımız depremden sonra dördüncü kez şehrimize gelecek, bunun gururunu yaşıyoruz. Pazar günü de hep birlikte el ele vererek dua ve desteklerle seçimden büyük bir zaferle ayrılacağız.” şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Çukurdere mahallesinde ki birlik ve beraberlik tablosunun kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken şunları söyledi; “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin, bizler ülkemizin geleceğinden umutluyuz. Çukurdere mahallesi seçimlerde her zaman istikrardan ve huzurdan yana tercihini kullanmıştır. Miting havasında geçen toplantımızda gördüğümüz bu teveccüh inşallah bir kez daha sandıklara en güzel şekilde yansıyacaktır. 14 Mayıs seçimlerin de bu mahallemizden çok güzel destekler aldık. Reisine, Cumhurbaşkanımıza, Dünya Liderine sahip çıkan bir Çukurdere mahallesini her zaman yanımızda görmek bizleri gururlandırıyor. Önümüzdeki Pazar günü bu destekleri daha fazla artırıp Türkiye’ye çağ atlatan dev eserlerin altına imza atan Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. Bununla birlikte Salı günü şehrimizde misafir edeceğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayarak seçimlere az bir zaman kala her zaman olduğu gibi yine güçlü bir destek vereceğiz.” şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ise, “ 14 Mayıs’ta sizlerden çok güzel destekler aldık, Allah hepinizden razı olsun. Cumhur İttifakı ve Meclis aritmetiğinde çok güzel bir noktadayız. Milletimiz bir kez daha istikrar dedi, doğru adam dedi ve 28 Mayıs’ta bir kez daha doğru adam diyecek inşallah.28 Mayıs günü saygı, sevgi ve hoşgörü içerisinde bir zafer kazanıp, bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. İkinci bir balkon konuşmasıyla inşallah ülkemiz daha güzel, aydınlık ve güzel yarınlara kavuşacaktır. Rabbim bu kutlu ve güzel yolda hepimizin yardımcısı olsun.” diye konuştu.

Çukurdere mahallesinin tercihini istikrar, güven ve huzurdan yana kullanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Çukurdere mahallemizdeki kıymetli hemşehrilerim ‘teröriste terörist diyemeyenlerle’, ‘şehit kanı üzerinden siyaset yapanlarla, şehitlerimizi hiçe sayanlarla’ asla yol yürümemiştir, onlara karşı her zaman dik, onurlu ve asil bir duruş sergilemiştir. Sizler her daim Dünya Lideri Cumhurbaşkanımıza sahip çıktınız, onun yol arkadaşlığını yaptınız, desteklerinizi asla esirgemediniz, ülkemizin birliğinden ve bütünlüğünden yana oldunuz ve sandıklara gittiğiniz zamanda tercihinizi istikrar ve güvenden yana kullandınız. Pazar günkü seçimlere az bir zaman kaldı, inşallah hep birlikte bu seçimi de büyük bir zaferle kapatarak Cumhurbaşkanımızı, Reisimizi, Dünya Liderini bir kez daha seçerek bu kutlu davayı daha da güçlendirip yolumuza aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz.” diye konuştu.

bülten

 

  • YORUMLAR
  • FACEBOOK
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Deprem bölgesi Malatya'ya 570 milyonluk yatırım
Deprem bölgesi Malatya'ya 570 milyonluk yatırım
Başkan Kılıç : Sivas’ta Türkiye’yi mezhepsel çatışmalarla bölmeye çalıştılar
Başkan Kılıç : Sivas’ta Türkiye’yi mezhepsel çatışmalarla bölmeye çalıştılar
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan'dan Özgür Özel'e tepki
AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan'dan Özgür Özel'e tepki
Başkan Bayram Taşkın:
Başkan Bayram Taşkın: "Peygamberimize dil uzatanları şiddetle kınıyoruz"
ilan.gov.tr
Son Haberler
Malatya'da, Galyum-68 PETBT uygulaması başladı
Malatya'da, Galyum-68 PETBT uygulaması başladı
Malatya'da ağır hasarlı 7 katlı bina saniyeler içerisinde yerle bir oldu
Malatya'da ağır hasarlı 7 katlı bina saniyeler içerisinde yerle bir...
Malatya'da otomobil devrildi: 4 yaralı
Malatya'da otomobil devrildi: 4 yaralı
Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Şehit Piyade Teğmen Furkan Sert, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Teğmen Furkan Sert, son yolculuğuna uğurlandı
Çok Okunan Haberler
Malatya'da akrabaların
Malatya'da akrabaların "yol tartışması" kanlı bitti: 2 ölü
Malatya'da 39 yaşındaki kadın çadırda ölü bulundu
Malatya'da 39 yaşındaki kadın çadırda ölü bulundu
Milletvekili Ölmeztoprak'tan Defterdarlık ziyareti
Milletvekili Ölmeztoprak'tan Defterdarlık ziyareti
Çağlayancerit Belediyesi 5 Memur Alımı 2023
Çağlayancerit Belediyesi 5 Memur Alımı 2023

Ana Sayfa
RESMİ REKLAMLAR
Malatya Haber
Spor
Güncel
Asayiş
Ekonomi
Siyaset
Türkiye
Eleman İlanı
Dünya
Malatya Biyografiler
Motaş Hareket Saatleri
Malatya Vefat
Malatya sondakika haberleri
Dini Bilgiler
Sağlık
Teknoloji
Kültür Sanat
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Namaz Vakitleri
  • Asayiş
  • Ekonomi
  • Güncel
  • Kültür Sanat
  • Malatya Haber
  • Malatya sondakika haberleri
  • Malatya Vefat
  • Sağlık
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Bu internet sitesinde açık isimle yazan köşe yazarının yazısı yayımlanır. Mahlas kullanımı yasaktır. Yazar yazdığı yazıdan dolayı doğrudan sorumludur. Yazarın yazdığı yazıların yasal yükümlülüğü birinci derecede yazarı bağlar. Yazarın yazdıkları sitemizin görüşlerini yansıtmaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim