jandarmadan Cumhuriyet kutlamaları etkinliği
Yayınlanma :
29.10.2021 18:14
Güncelleme :
29.10.2021 18:15
Cumhuriyetin 98. Yılı kutlanma programı kapsamında, Türkiye ve Malatya genelinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Bu etkinliklerden birisi de Malatya İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğine bağlı ekipler tarafından gerçekleştirildi. Malatya'da sosyal proje ve destekler bakımından kendisinden sürekli söz ettiren Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğine bağlı jandarma ekipleri, Cumhuriyetin 98. Yılı kutlamaları kapsamında Malatya Kadınlar Spor Kulübüne bağlı sporcular ile bir araya geldi. Kadın Jandarma ekipleri sporcularla birlikte top sektirdi, ısınma koşusuna katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte jandarma ekipleri, Cumhuriyet kadınlarının yanlarında olduklarını hissettirdi. Jandarma ekipleri, üzerlerinde jandarma yazan tişörtleri genç sporculara hediye etti.
Sporcular da jandarmanın kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaret ve yaptıkları bu etkinlikten dolayı teşekkürlerini ilettiler.
İHA
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: