Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu kentlerden Malatya'da bir çocuk enkazın içinden saatler sonra sağ olarak kurtarıldı.Amasya'dan deprem bölgesine giden Suluova Belediyesi itfaiye ekipleri Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Erkenek mahallesinde çöken bir binada mahsur kalan Erdem adlı çocuğu kurtarmayı başardı. Yaklaşık 8-10 yaşlarında olduğu öğrenilen çocuğu depremden 15 saat sonra sağ çıkaran ekiplerin mutluluğu cep telefonu kamerasına yansıdı. Sedyeye alınan çocuk ambulansla hastaneye götürüldü.
İHA
Malatya'da enkaz altında kalan çocuk böyle kurtarıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu kentlerden Malatya'da bir çocuk enkazın içinden saatler sonra sağ olarak kurtarıldı.
Yayınlanma :
07.02.2023 10:13
Güncelleme :
07.02.2023 10:21
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: